16.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Poslije provokativne fotke bez grudnjaka, Maja Šuput pokazala da se kod nje...

Poslije provokativne fotke bez grudnjaka, Maja Šuput pokazala da se kod nje opet fešta, pa objasnila i koji je razlog za tortu!

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je otkrila kako u njezinoj obitelji ne nedostaje razloga za slavlje. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim proslavila je veliki dan njihovog sinčića Blooma.

“Slavimo pet mjeseci našeg anđela. Svjećice, kolačići, sokić i ljubav koja nema granica”, napisala je Šuput u opisu fotke na kojoj pozira sa suprugom i sinom, a svi su vidno sjajno raspoloženi. Čestitke su pristigle sa svih strana, a javile su joj se i poznate kolegice. “Poljubi mi Blooma”, napisala joj je Nina Badrić koja je nedavno na Hvaru upoznala mališana kada je sa Šuput bila na večeri.

Franka Batelić, Ana Rucner i Nataša Janjić samo su neke od slavnih mama koje su pjevačici ostavile srca ispod fotografije.

Obiteljske fotke Maja je objavila samo par sati nakon što je s pratiteljima podijelila svoje provokativno izdanje u dekoltiranoj košulji. Pohvalila se da snima novi spot, koji bi svjetlo dana trebao ugledati uskoro.

Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka ove godine, a pjevačica ga je rodila carskim rezom, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike