30.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mamićeva snaha u ugodnom društvu proslavila rođendan, pokazala je i kako ju...

Mamićeva snaha u ugodnom društvu proslavila rođendan, pokazala je i kako ju je suprug iznenadio

Tia Mamić je ovoga tjedna proslavila 37. rođendan, a s pratiteljima na Instagramu je objavila djelić atmosfere iz Hercegovine, gdje je održano slavlje. Pozirala je sa svojim prijateljicama s kojima je posjetila i Prirodni park Koćuša u Ljubuškom, pohvalila se da je bila na kavi s Ljubom Jurčićem, očuhom koji se o njoj brinuo od njezine 12. godine nakon što joj je preminula majka, a otkrila je i kako ju je suprug Mario Mamić iznenadio.

“Sretan 37. rođendan najboljoj ženi”, pisalo je na torti koju je dobila od svog supruga.

Tia inače redovito plijeni pažnju atraktivnim fotkama s mora, a njezini pratitelji jedva čekaju nove detalje s njezina odmora. Atraktivna ekonomistica svojom savršenom linijom nerijetko zasjeni brojne dame s domaće scene, a iako samozatajna, ne libi se pokazati koliko zna uživati.

Inače, ekonomistica se 2017. godine udala za Marija Mamića, sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Domenica, zbog kojeg su ostali u jako dobrim odnosima, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike