16.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava U Jezerima na otoku Murteru malonogometni turnir koji se ove godine igra...

U Jezerima na otoku Murteru malonogometni turnir koji se ove godine igra u čast i slavu hrvatskih branitelja

Poznati psihijatar Herman Vukušić oglasio se na fb-u oko malonogometnog turnira koji se ove godine igra u čast i slavu hrvatskih branitelja:

“OTVARANJE MALONOGOMETNOG TURNIRA “ZA BRANITELJE” U JEZERIMA

Jučer je u Jezerima na otoku Murteru, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja otvoren jubilarni 15. malonogometni turnir koji se ove godine igra u čast i slavu hrvatskih branitelja.

Turnir su otvorili državni tajnik u ministarstvu hrvatskih branitelja, doc. dr. Špiro Janović i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, gospodin Siniša Krajač.

Uvažene goste dočekali su načelnik općine Tisno, Kristijan Jareb, predsjednik MNK Jezera Vjekoslav Klarin, počasni predsjednik kluba Valerijo Bračanov i nekolicina općinskih vijećnika.

Po otvaranju turnira, Nenad Milin, priznati turistički djelatnik i osnivač jezerskog KUD-a “Koledišće” koji već više od četrdeset godina sustavno i organizirano provodi razne aktivnosti na očuvanju raznolike tradicijske baštine, proveo je goste kroz povijesnu zbirku Jezera u crkvi Sv. Ivana Trogirskog”, napisao je Vukušić.

Život malonogometnog kluba Jezera: Mogli bismo puno, a treba nam tako malo – teren, svlačionica i teretana

Najnovije

Još iz rubrike