23.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Tia Mamić u Hercegovini slavi rođendan, objavila rijetku fotografiju s Ljubom Jurčićem

Tia Mamić u Hercegovini slavi rođendan, objavila rijetku fotografiju s Ljubom Jurčićem

Poduzetnica Tia Mamić iznenadila je brojne pratitelje na društvenim mrežama rijetkom fotografijom na kojoj pozira sa svojim poočimom Ljubom Jurčićem.

Fotografija je snimljena u jednom restoranu u kojem su, sudeći prema fotografiji, Tia i Ljubo bili dobro raspoloženi. Mnoge je iznenadila ova objava na Insta Storyju jer Tia inače ne objavljue fotografije iz privatnog života, a ako i objavi onda su to fotografije sa sinom ili suprugom Marijem Mamićem. Mamić je otkrila da je u Hercegovini, te tamo planira proslaviti 37. rođendan.

Posjetila je i Prirodni park Koćuša u Ljubuškom, te je tamo pozirala s prijateljicama s kojima će proslaviti rođendan. Tiji je majka umrla kad je imala samo 12 godina te se od tada o njoj brine Ljubo Jurčić. S biološkim ocem nije u kontaktu jer, kako kaže, na podržava pretjeranu konzumaciju alkohola i droga.

“Znači, kad kažem samohrana majka nije imala potporu mog biološkog oca, nikakvu i zaista je dala sve u odgoj mene, svoj posao. I nisam imala prazininu. I tu je došao i Ljubo koji je bio uz mene od kada sam imala godinu dana i mi smo se poprilično brzo povezali”, rekla je Tia svojedobno za medije. Zbog svega što joj se dogodilo u djetinjstvu, kao majka, danas iznimnu pozornost posvećuje svojem sinu Dominiku te cijeni svaki trenutak njegova odrastanja, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike