30.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Sretan kraj potrage! Ubrzo nakon objave su pronađena trojica dječaka. Hvala svima...

Sretan kraj potrage! Ubrzo nakon objave su pronađena trojica dječaka. Hvala svima koji ste pomogli!

Prava drama odvijala se u utorak poslijepodne pa sve do kasnih večernjih sati.

Naime, društvenim mrežama se proširio apel majke Jelice Grac koja je bila u potrazi za svojim sedmogodišnjim sinom Ivanom.

Obitelj živi u zagrebačkom naselju Novi Jelkovec, a dijete je posljednji put viđeno u utorak u 14 sati.

“On se danas popodne otišao igrati s dva prijatelja. Oni imaju 10 godina. Ivan se inače uvijek javi i često svrati kući pa se opet ode igrati. No, danas se nije vratio. Kontaktirala sam i roditelje od prijatelja s kojima je otišao, ali ni oni se nisu vratili. Posljednje što smo čuli od jednog dečkića iz naselja je da ih je vidio kako su oko 14.30 sati ušli u autobus koji vozi za Glavni kolodvor. O svemu smo obavijestili i policiju. Ovim putem molim sve građane da jave policiji ako ih negdje vide”, ispričala je za RTL.hr Ivanova majka Jelica Grac kroz suze.

Srećom, ubrzo nakon objave na našem portalu, ljudi počeli javljati gdje su vidjeli dječake. U cijeli slučaj su se uključili i susjedi koji su također nudili pomoć.

“Hvala svima koji su se javili i koji su reagirali. Hvala i vama što ste objavili i pomogli. Dječaci su dobro i to je najvažnije”, opet je kroz suze komentirala majka, ali ovaj put su to bile suze olakšanja, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike