0.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mila Elegović u 51. godini mami uzdahe u badiću, nevjerojatnu fotku komentirale...

Mila Elegović u 51. godini mami uzdahe u badiću, nevjerojatnu fotku komentirale i poznate Hrvatice

Glumica Mila Elegović (51) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred zrcala u jednodijelnom badiću, a u prvom planu je njen bujni dekolte i vitke noge. U opisu je napisala samo “divlje”.

Prijatelji su joj poručili kako izgleda fenomenalno. Fotografiju su komentirale i njene kolegice i druge poznate Hrvatice poput Bojane Gregorić Vejzović, Barbare Kolar, Ane Radišić, Petre Kurtele, Katarine Madirazza.. Pratitelji nisu mogli sakriti oduševljenje njezinom linijom u 51. godini pa su joj to i napisali: “Kakva žena”, “Jednostavno si najbolja”, “Kakav komad”, “Predivna žena”.

Naša glumica nakon 10 godina ponovno se našla pred TV kamerama kada je zaigrala u seriji Nove TV “Dar Mar”. “Mislim da mi je jako dobro došla pauza. Dugo vremena nisam htjela snimati ništa, jednostavno sam se nasnimala s “Bitangama i princezama”, s “Bračnim vodama” pa onda i s telenovelom “Pod sretnom zvijezdom” i meni je bila puna kapa toga.

Pauza mi je dobrodošla jer sam se posvetila kazalištu, snimila sam u tom periodu i album i još se puno toga dogodilo i nije mi nedostajalo snimati”, rekla nam je Mila u ožujku, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike