19.8 C
Zagreb
Naslovnica Tech Još jedan tobožnji putnik kroz vrijeme tvrdi da ćemo uskoro upoznati izvanzemaljce,...

Još jedan tobožnji putnik kroz vrijeme tvrdi da ćemo uskoro upoznati izvanzemaljce, objavio je i datum

Zaredalo se nešto na društvenim mrežama s korisnicima koji tvrde da su putnici kroz vrijeme. Osobno ih ne doživljavamo ozbiljno jer pratiteljima nikad ne nude konkretne dokaze da su to što tvrde da jesu, ali činjenice isto tako govore da popriličan broj ljudi voli čuti što imaju za reći.

Ovog čovjeka na TikToku slijedi otprilike 35 tisuća pratitelja, a nedavno je objavio da ćemo za manje od godinu dana napokon upoznati izvanzemaljce.

Do toga će navodno doći 24. svibnja 2022. godine, a toga dana upoznat ćemo vrstu koja sebe naziva “nironima”.

Sletjet će na Zemlju, doći će u miru, ali će s vremenom Sjedinjene Američke Države s njima započeti otvoreni “interdimenzionalni” sukob, ističe u videu.

Pritom naglašava da će SAD izgubiti taj rat, pa dodaje da će s vremenom mnoge vrste izvanzemaljaca naseliti Zemlju i živjeti uz ljude kao ravnopravni stanovnici planete.

Inače, taj korisnik tvrdi da živi u 2491. godini, da je kao čovjek rođen na Saturnu, a svoje “nirone” opisuje kao bića viša od 220 centimetara, sive boje kože i duguljastih lubanja, prenosi Net.hr

@futuretimetraveller

They are about 7 foot 4 and have long shaped skulls, dark grey and distorted appearance. #NHLFaceOff #timetraveler #foryou #fyp

♬ Time Travel – Lovett

Najnovije

Još iz rubrike