18.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ovog ima samo u Hrvatskoj: Život utopljenom Mađaru spašavala hitna s pokvarenom...

Ovog ima samo u Hrvatskoj: Život utopljenom Mađaru spašavala hitna s pokvarenom rotirkom i čak tri policijska vozila

U subotu, 14. kolovoza, u Mošćeničkoj Dragi kupači su primijetili tijelo 44-godišnjeg Mađara kako pluta u moru te su ga izvukli na plažu i pozvali hitnu pomoć.

Na mjestu su mu djelatnici pomogli te je prevezen u KBC Rijeka. No, na vozilu Zavoda za hitnu medicinu PGŽ dogodio se kvar zvučne i svjetlosne signalizacije pa je zatražena pomoć PU primorsko-goranske i stradali je prepraćen u riječku bolnicu.

“Pomoć u preprati pružila je policija u tri etape: u prvom dijelu do Lovrana auto-ophodnja Policijske postaje Opatija sa službenim vozilom, u drugom dijelu prometni motociklisti iz iste postaje, a od čvora Škurinje, policijski službenik Službe za sigurnost cestovnog prometa sa službenim vozilom i prometni motociklisti Policijske postaje Opatija. Kako bi zbog gužvi na prometnicama, što prije stigli do bolnice, policijski službenici su vozačima gestikulacijom ruke, a nekima i kucanjem u staklo vozača u vožnji izdavali naredbe da pomaknu u desnu stranu radi prolaska vozila hitne pomoći”, izvijestila je policija.

Državljanin Mađarske je stabilno i oporavlja se, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike