23.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Istina ili ne? Horoskopski znak koji (navodno) nema konkurenciju kada je u...

Istina ili ne? Horoskopski znak koji (navodno) nema konkurenciju kada je u pitanju šarm

Svaki horoskopski znak ima značajku u kojoj prednjači pred drugim znakovima, a kada je u pitanju šarm mnogi će se složiti da vage u toj kategoriji nemaju konkurenciju.

Zašto vagama mnogi tepaju da su najveći šarmeri? Horoskopske vage sklone su gravitiranju prema ljudima s kojima dijele način razmišljanja i interese tako da im nikad ne nedostaje tema za razgovor.

U tom razgovoru vage su tople, otvorena uma, pažljivo slušaju… Imaju sposobnost da se osoba s kojom razgovaraju osjeća kao jedina u prostoriji. Redovito zadobiju povjerenje svih koji ih okružuju.

Osim što su šarmante, vage su i lijepe. Vagama naime vlada planet Venera koji simbolizira ljubav, strast i sve lijepo, tako da je ljepota logičan slijed događanja kada su u pitanju šarmantne vage.

Ne kaže se bezveze da ljepota dolazi iznutra, pa su vage još ljepše i šarmantnije zbog činjenice da drže do traidcionalnih vrijednosti, brinu za svoje bližnje, iskreno vole…

U svakom slučaju – kada se spominje šarm, spominju se i vage, a mi smo u galeriji izdvojili i slavne muške vage koje idu u prilog tvrdnji da se radi o najšarmantnijem znaku, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike