-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Policija prijavila načelnika Borova zbog objave u kojoj tvrdi da je Oluja...

Policija prijavila načelnika Borova zbog objave u kojoj tvrdi da je Oluja zločin

Načelnik Borova Zoran Baćanović na Facebooku je nedavno objavio fotografiju s jednog od srpskih obilježavanja Oluje, a koja prikazuje kolonu ljudi koja drži transparent “Oluja – zločin koji još traje”.

Policija je u srijedu objavila kako su, “temeljem javno dostupnih objava, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske proveli kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim muškarcem zbog osnova sumnje da je na društvenim mrežama objavio neprimjeren sadržaj povodom obilježavanja vojno redarstvene operacije Oluja”.

“Objavom takvog sadržaja sumnja se da je osumnjičeni 43- godišnjak ispunio elemente protupravnih ponašanja opisanih u članku 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije i članku 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je Policijska uprava vukovarsko-srijemska nadležnom sudu protiv njega podnijela optužni prijedlog”, navodi se u priopćenju vukovarsko-srijemske policije.

O svemu utvrđenom Policijska uprava vukovarsko-srijemska podnijet će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, zaključuje se u priopćenju, piše N1.

Zekanović reagirao na objavu načelnika Borova: Očekujem da će ministar Božinović brzo riješiti ovaj problem s obzirom da se radi o koalicijskim partnerima

AUDIO Mural masakriranim redarstvenicima je nepoželjan: Načelnik Borova odgovorio Milanoviću koji ga je nazvao papkom, Penavu optužio za provokacije

Najnovije

Još iz rubrike