11.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Poljska policija prije Varšave zaustavila tri autobusa s Bad Blue Boysima i...

Poljska policija prije Varšave zaustavila tri autobusa s Bad Blue Boysima i spriječila obračun s Legijinim huliganima!

Tri autobusa u kojima je bilo oko 150 Bad Blue Boysa zaustavljena su na autocesti u Poljskoj, 70-ak kilometara prije Varšave, piše Gol.hr

Poljska policija, koja je bila spremna i dosta brojna za očekivani dolazak Dinamovih navijača, na autocesti je isključila iz prometa autobuse s Boysima koji su putovali u Varšavu.

Večeras se igra uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka, Legia – Dinamo, međutim zbog UEFA-ine odredbe vezane uz sprečavanje širenja koronavirusa odavno je poznato kako je gostujućim navijačima zabranjen ulazak na stadion odnosno klubovi koji su domaćini ne smiju prodavati ulaznice za gostujući sektor na svom stadionu.

Bilo je tako i prije tjedan dana na Maksimiru, međutim navijači Legije nisu niti došli u Zagreb kako bi nazočili utakmici. Došli su na obračun s Boysima u Dubravu te su izvukli deblji kraj u sukobu s brojnijim i naoružanim navijačima Dinama.

Preko društvenih mreža otvoreno su najavljivali osvetu pozivajući Boyse da dođu na revanš. Oni su se i zaputili prema poljskoj prijestolnici, ali nisu do njega stigli, policija ih je preduhitrila i spriječila gotovo siguran žestoki sukob.

Ono što je zanimljivo je da su Boysi putovali u autobusima s češkim registracijskim oznakama. Očito su ih unajmili negdje u Češkoj kako bi neopaženi uspjeli ući u Poljsku, taj dio plana im je uspio, ali do Varšave nisu stigli…

Najnovije

Još iz rubrike