10.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Zekanović reagirao na objavu načelnika Borova: Očekujem da će ministar Božinović brzo...

Zekanović reagirao na objavu načelnika Borova: Očekujem da će ministar Božinović brzo riješiti ovaj problem s obzirom da se radi o koalicijskim partnerima

Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista, na fb-u se osvrnuo na objavu načelnika općine Borovo – Zorana Baćanovića.

Prijava MUP-u

Zoran Baćanović, načelnik HRVATSKE općine Borovo!

Naravno član SDDS-a…. Stravična je spoznaja da danas u Hrvatskoj institucije šutke promatraju ekipu koja na ovaj način pljuca po temeljima hrvatske države. Zamislite da neki načelnik u Francuskoj žali za njemačkom okupacijom u Drugom svjetskom ratu!

Ako ova objava ostane na društvenim mrežama i ako MUP ne reagira na grubo rušenje ugleda Republike Hrvatske, nema nam pomoći!
Borba tih vojno poraženih jadnika ne prestaje s ovakvim pljucanjem nego se nastavlja kroz pokušaj zabrane hrvatskog povijesnog znakovlja i pozdrava pod kojim su ginuli naši mladići 90-ih.

Očekujem da će ministar Božinović brzo riješiti ovaj problem s obzirom da se radi o koalicijskim partnerima s kojima obnaša državnu vlast, napisao je Zekanović na fb-u.

AUDIO Mural masakriranim redarstvenicima je nepoželjan: Načelnik Borova odgovorio Milanoviću koji ga je nazvao papkom, Penavu optužio za provokacije

Najnovije

Još iz rubrike