17.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Vozio djecu u prtljažniku, zaustavila ga policija: Što sam trebao, u...

VIDEO Vozio djecu u prtljažniku, zaustavila ga policija: Što sam trebao, u rent-a-caru nisu imali Q7

Nekada je Mercedes predstavio E63 AMG-a (W211) s trećim redom sjedala. No razna ograničenja stavljena proizvođačima ‘na ramena’ onemogućila su dodatni red sjedala u prtljažnom prostoru. Zbog toga Audi nikada nije instalirao više od pet sjedala u RS6 Avanta, a kamoli u manji RS4 Avant.

To dovodi do priložene fotografije. Vozač ovog RS4 Avanta trenutne generacije uočen je kako na autocesti u Kataloniji prevozi djecu u prtljažniku.

Podrazumijeva se da je ovo izuzetno opasno, posebice ako vrata prtljažnika nisu u potpunosti zatvorena. Najgore od svega je što je automobil fotografiran na lijevoj strani autoceste, što znači da se vjerojatno vozio punom dopuštenom brzinom. Bez pojaseva, stvari su očigledno u svakom trenutku mogle poći po krivom.

Lokalni izvještaji navode kako je francuski turist vozio prema Costa Bravi, obalnoj regiji Katalonije na sjeveroistoku Španjolske.

Nakon što ga je policija zaustavila vozač je dobio kaznu u iznosu od 840 eura, za čak šest prekršaja: dva za vožnju dvoje djece mlađe od tri godine straga bez odgovarajućih dječjih sjedalica, jedno za nesmotrenu vožnju, jedan za prijevoz više ljudi nego što je proizvođač predvidio, i još dva za nenošenje pojasa, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike