8.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Strava u Varaždinu: Škarama izbola partnera po prsima, život mu spasili liječnici

Strava u Varaždinu: Škarama izbola partnera po prsima, život mu spasili liječnici

U subotu, 7. kolovoza u 4.40 sati, Operativno-komunikacijski Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, na ulici, jedan građanin zatekao ozlijeđenu mušku osobu.
Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, koji je imao ubodne rane u predjelu prsišta, piše varaždinska policija.

Muškarac je po ekipi Zavoda za hitnu medicinu prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Na mjesto događaja izašla je Županijska državna odvjetnica u Varaždinu koja je obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika PU varaždinske.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju, u Policijsku je upravu privedena i uhićena ženska osoba koja se dovodi u sumnju u počinjenje kaznenog djela te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad istom, piše policija.

Tijekom svađe muškarca je u više navrata ubola metalnim škarama u prsa i nanijela mu ozljede opasne po život. On je nakon toga uspio izaći iz stana na ulicu, gdje ga je pronašao građanin koji je obavijestio žurne službe. Život 37-godišnjaka je spašen hitnom medicinskom intervencijom u Općoj bolnici u Varaždinu gdje je zadržan na liječenju, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike