5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kada ne ljubi novu 19 godinu mlađu djevojku, Boban se druži s...

Kada ne ljubi novu 19 godinu mlađu djevojku, Boban se druži s našom uspješnom sportašicom, ona se pohvalila zajedničkom fotkom

Vijest da se Leonarda i Zvonimir Boban razvode nakon 28 godina braka nedavno je odjeknula u domaćoj javnosti, obzirom da su slovili kao jedan od najstabilnijih parova i od tada plijene dodatnu pažnju i prati se gotovo svaki njihov korak.

Zvonimir je pronašao novu ljubav s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić s kojom je i snimljen u Bolu na Braču, a dok vrijeme ne provodi s njom druži se s nekim starim prijateljicama. To je otkrila umirovljena tenisačica Iva Majoli koja je na profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju nastalu u jednom bračkom baru.

“Obitelj, prijatelji, kumovi. Dobra stara vremena”, napisala je Iva uz objavu.

Leonarda se pak u posljednje vrijeme puno druži s pjevačicom Ninom Badrić čime su se pohvalile na društvenim mrežama. Zajedno su se družile u Zagrebu, nakon čega su posjetile i Međugorje.

“Nek’ je moja Stella došla, odmah mi je Zagreb ljepši i veseliji. Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda”, napisala je Nina, a s njom su se složili mnogi njezini pratitelji koji su im objema uputili brojne komplimente.

Leonarda se u Zagreb vratila iz Švicarske, u koju se obitelj zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine. Bivši supružnici imaju petoro djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike