4.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Policija uhitila dvojicu muškaraca koji su oteli i tukli maloljetnika: Na Iblerovom...

Policija uhitila dvojicu muškaraca koji su oteli i tukli maloljetnika: Na Iblerovom trgu im je iskočio iz auta i pobjegao

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pritvorili su 31-godišnjaka i 33-godišnjaka zbog sumnje da su zajedno počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode na štetu maloljetnika, a 33-godišnjaka i zbog omogućavanja trošenja droge.

U petak, 6. kolovoza, dok su bili u sobi objekta smještaja na području Centra, osumnjičeni su protupravno oduzeli slobodu maloljetniku radi toga da ih odvede do treće osobe koja je, navodno, iz te sobe otuđila novac 33-godišnjaka.

Tijekom boravka u sobi, osumnjičeni su fizički napadali oštećenog, a nakon toga su ga uporabom tjelesne snage prisilili da uđe u osobni automobil marke Škoda Kamiq zagrebačkih registarskih oznaka.

Dok je 31-godišnjak upravljao osobnim automobilom, a osumnjičeni 33-godišnjak bio na suvozačevom mjestu, odvezli su se do šume na zasad nepoznatoj adresi gdje su izveli oštećenog iz osobnoga automobila i nastavili ga fizički ozljeđivati, sve s ciljem da im kaže gdje stanuje treća osoba.

Potom su maloljetnika opet prisilili da uđe u osobni automobili i nastavili ga voziti po gradu. U jednom trenutku oštećeni je iskoristio njihovu nepažnju tijekom zaustavljanja vozila na Iblerovom trgu te je iskočio van dok su osumnjičene osobe nastavile vožnju.

Ozlijeđenom maloljetniku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Osim toga, 7. kolovoza oko 13,30 sati, u objektu smještaja je 33-godišnjak policijskim službenicima predao papirnatu vrećicu u kojoj su bile dvije plastične vrećice s oko 508 grama i 275 grama marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku, a posebno je o tome izviješten Općinski državni odvjetnik u Zagrebu, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike