21.7 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Muškarcu je zatvorski cimer bio pedofil koji mu je silovao sestru, ubio...

Muškarcu je zatvorski cimer bio pedofil koji mu je silovao sestru, ubio ga je: Nije prestajao govoriti o tome što joj je radio

U saveznoj državi Washington zatvorenik Shane Goldsby (26) dobio je dodatnih 25 godina zatvora jer je ubio svog cimera koji mu je silovao sestru.

Goldsby je ovog tjedna osuđen nakon što je nasmrt pretukao Roberta Mungera (70) koji je služio zatvorsku kaznu od 43 godine zbog pedofilije i silovanja djece.

Mladi zatvorenik je objasnio da je poludio nakon što mu se Munger počeo rugati i iznositi detalje o tome kako mu je silovao sestru.

“Toliko toga mi se događalo u glavi. Nisam bio pri sebi. Nije prestajao govoriti o tome što je radio mojoj sestri i o fotografijama i video zapisima koji postoje o tome i u meni je počelo kuhati”, kazao je Goldsby.

Goldsby je Mungera napao s leđa u dnevnim prostorijama za zatvorenike i udario ga 14 puta nakon čega mu je još četiri puta zadao udarce nogom u glavu, piše New York Post.

Pokrenuta je unutarnja istraga jer je Goldsby, koji već četiri godine služi kaznu jer je ukrao policijsko vozilo, zatražio da ga se premjesti u drugu ćeliju, a i savezna država Washington ne dopušta da su zatvorenici u ćelijama povezani na bilo kakav način.

Iz Washington Department of Corrections tvrde da zatvorski ispitivači nisu imali saznanja o povezanosti dvojice zatvorenika kada su ih smjestili zajedno u ćeliju.

Goldsby se u pismu na kraju ispričao Mungerovoj obitelji. “Ne mogu zamisliti kako je to izgubiti voljenu osobu na ovakav način. Želim se ispričati njegovoj supruzi i cijeloj obitelji i nadam se da će uspjeti zacijeliti rane koje sam im nanio”, napisao je Goldsby, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike