15.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Izgubljen mobitel koji ima posebnu vrijednost: Rane su još svježe. U njemu...

Izgubljen mobitel koji ima posebnu vrijednost: Rane su još svježe. U njemu su fotografije maloljetne osobe koje više nema…

Laura Klapka, žena koja je izgubila mobitel 5. kolovoza u ulici Kneza Mislava, moli sve koji imaju informaciju da joj se jave. U njemu su, kako kaže, fotografije koje imaju veliku sentimentalnu vrijednost.

Njezina objava prenosi se u cijelosti.

”Dragi sugrađani, trebam vašu pomoć. Jučer oko 13:30 u ulici Kneza Mislava kod hotela Sheraton na tramvajskoj stanici izgubljen je mobitel iPhone 11 (na prvoj slici) u plavoj maskici (druga slika). Potpuno razumijem da takav telefon jednostavno zove da ga se uzme, no on je potpuno neupotrebljiv, pa i kad se vrati na tvorničke postavke.

Materijalni dio je totalno nebitan u ovom trenutku, u mobitelu su fotografije koje se više ne mogu nikada napraviti jer jedne osobe na slici više nema. Osobe, koja je bila maloljetna kada je preminula, a rane su još svježe, jako svježe.

Pa ako već netko tko ga je našao (da ne kažem uzeo) želi imati mobitel koji ne može koristiti, molim ga iz sveg srca da mi pošalje na mail fotografije. Možda ako uspije otvoriti mobitel i vidi fotografije shvati zašto su toliko bitne”, napisala je u emotivnoj objavi Klapka.

Ističe kako još uvijek nema novijih informacija o mobitelu. ”Baš nikakvih, redovito pregledavamo Njuškalo i druge oglase, a nitko se nije javio”, rekla je Klapka za DNEVNIK.hr.

Ukoliko imate nekih informacija, možete joj se javiti na e-mail adresu: lauraklapka@gmail.com.

Najnovije

Još iz rubrike