18.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Škoro: Sutra je novi dan, sutra i ja ulazim u ring

Škoro: Sutra je novi dan, sutra i ja ulazim u ring

Miroslav Škoro čestitao je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i na svom profilu na Facebooku poručio da sutra i on ulazi u ring.

“Danas je četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Čestitam svim braniteljima, Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim žiteljima. Čestitam i zahvaljujem na sreći da smo doživjeli ono što su snili i željeli naši predci”, napisao je Škoro.

2Tome u čast, jutros sam sa suprugom otišao do križa na Mirogoju i zapalio svijeću. Na današnji dan sam godinama imao koncerte i vrtile su se neke moje pjesme koje govore o vremenu u kojima se stvarala naša samostalna Hrvatska i o herojima tog vremena. Šutio sam petnaest dana i gledao sa strane kako je u ringu samo jedan borac koji mi, bodren plaćenom publikom, opet pljuje u lice i vrijeđa dostojanstvo. Izdržao sam, kao i svaki put do sada, jer su mi uzor upravo ljudi koje danas slavimo. I njih su ti isti pljuvali, osuđivali, pribijali na stup srama i rugali im se, i nikom ništa. Istinu je moguće sakriti neko vrijeme, ali je ubiti ne može nitko. U ovih petnaest dana, moj sin Matija i ja smo napisali pjesmu”, napisao je Škoro uz tekst pjesme koja se zove “Izdajnici i heroji”, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike