13 C
Zagreb
Naslovnica Sport Što kažu stanovnici Dubrave jutro nakon tučnjave? Sve ih treba pendrekom!

Što kažu stanovnici Dubrave jutro nakon tučnjave? Sve ih treba pendrekom!

Dubrava jutro nakon žestokog navijačkog obračuna više od 200 navijača Dinama i varšavske Legije još uvijek prepričava što se događalo. A zbraja se i šteta…

Navodno je sve bilo dogovoreno, iako nadzorne kamere kafića gdje se tučnjava odigrala pokazuju da Poljaci i nisu baš bili spremni za ono što ih čeka. Ipak, očito dovoljno iskusni u takvim situacijama, snašli su se i izbjegli teže posljedice prije no što je policija sve spriječila.

Nakon tučnjave iza huligana ostale su palice, bilo je vatre, baklji, razbijenog stakla na sve strane, ali i krvi… – Što ja mislim?

Mislim da bi sve njih trebalo istući pendrekom, jer to nije u redu. Dubrava je kvart koji inače nije takav, a oni su nam napravili zlo – kazao je za Večernji TV stanovnik dubrovačkoj tržnici.

Govore i ovo:

– Moje mišljenje je – kakva država, takav narod. Tu mislim prvesntveno na nas. Dubrava je uvijek bila na lošem glasu, a ovakve budale to potiču. Mi nismo loši, ali ima pojedinaca koji to narušavaju. Jako me iznenadilo ovo što se dogodilo. Očekivano, stanovnici su ljutiti i razočarani izgredima, premda nisu pretjerani iznenađeni, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike