13 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ne vjerujte im: Šest horoskopskih znakova koji najviše lažu

Ne vjerujte im: Šest horoskopskih znakova koji najviše lažu

Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi skloniji su lažima od drugih. Ovih šest horoskopskih znakova najviše lažu.

Blizanci

Prema astrologiji, Blizanci su najveći lažovi. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju iznimne socijalne i društvene vještine. Blizanci obožavaju pričati i prepričavati događaje, ali riječi koje izlaze iz njihovih usta često ih mogu uvaliti u probleme.

Vaga

Vaga laže kako ne bi povrijedila druge ljude. Vage su jako drage osobe koje ne mogu ni zamisliti da povrijede druge osobe. Znaju lagati i oko sitnica samo kako ne bi uzrujali i povrijedili druge. Ovaj horoskopski znak ne može dijeliti negativna mišljenja pa će vam reći da vam je nova jakna odlična, iako to doista ne misle.

Ribe

Ribe lažu da bi izbjegle vezivanje. Riječ je o izrazito kompleksnim osobama, no ključna stvar je da obožavaju svoju slobodu. Ribe mrze ideju vezivanja i ako treba, lagat će drugoj osobi kako izbjegle vezanje i smirivanje.

Škorpion

Škorpioni preferiraju “bijele laži”. Osobe rođene u ovom znaku su dramatične i vole dodati mrvicu uzbuđenja u sve, pa čak i ako to podrazumijeva izvrtanje istine. Škorpion ima potrebu impresionirati druge i želi biti u središtu pažnje pa zbog toga pribjegavaju tzv. bijelim lažima.

Rak

Rakovi su poprilično kreativni, no ponekad to dovodi do izvrtanja istine. Osobe rođene u ovom znaku žele zvučati zanimljivo pa ponekad dodaju neke izmišljene detalje u neke priče. Rakovi imaju veliku potrebu da zabavljaju i impresioniraju druge.

Vodenjak

Vodenjaci imaju avanturstički duh i um, piše MSN. Jako su kreativni i inovativni, ali kada im je dosadno, počinju izmišljati priče. Osobe rođene u ovom znaku često miješaju realnost i fikciju, piše N1.

Najnovije

Još iz rubrike