15.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Srbić nakon srebra: Rekao sam sebi "sad ili nikad"

VIDEO Srbić nakon srebra: Rekao sam sebi “sad ili nikad”

– Bilo je dosta napeto, puno gimnastičara je padalo sa sprave, ali rekao sam sebi ‘sad ili nikad, ideš na sve’, rekao je Tin Srbić u izjavi za HRT nakon osvojenog olimpijskog srebra.

– Teško mi je uopće govoriti puno, presretan sam i preponosan. Kad sam vidio kako teče finale, nije baš bilo bajno, puno je gimnastičara padalo sa sprave. Bilo je dosta napeto, ali rekao sam sam sebi ‘sad ili nikad, ideš na sve’ i evo, ispalo je za mene sve. Ova srebrna medalja sve mi znači, rekao je Srbić, koji je mirno i koncentrirano odradio vježbu do kraja.

– Znao sam kad je došla ocjena da će to biti medalja, iako prije nego što je došla, nikad ne znaš točno kakav su kriterij suci uzeli, ali sudili su jako dobro. Prezadovoljan sam ocjenom, da sam možda saskok u potpunosti ukopao, bilo bi 15.000, bilo bi još bliže Japancu, ali u toj situaciji nisam mogao bolje, dao sam svoj maksimum.

Srbićevo srebro druga je olimpijska medalja za hrvatsku gimnastiku nakon Filipa Udea 2008. iz Pekinga.

– Iz takvih uvjeta i protiv ovakvih zemalja protiv kojih se borimo, protiv takvih sustava osvojiti olimpijsku medalju je nevjerojatno. Da, druga je u hrvatskoj povijesti, mogu samo reći ‘Fićo, sorry, napokon sam bolji od tebe’.

– Ne bunim se, kad-tad doći će i koje zlato. Odmorit ću se puno, malo rehabilitirati, ali vratit ću se u dvoranu sa još većim žarom i još većom željom da već za tri godine dođem u Pariz pa ćemo vidjeti što će tamo biti, piše HRT.

Bravo majstore! Nevjerojatni Tin Srbić osvojio srebrnu medalju!

Najtrofejniji kartaški stol na Olimpijskim igrama u Tokiju donio je Hrvatskoj čak tri medalje

Najnovije

Još iz rubrike