21 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mateo Kovačić objavio neviđene fotke sa sinovog krštenja, pala šala na račun...

Mateo Kovačić objavio neviđene fotke sa sinovog krštenja, pala šala na račun njegovog izbora Luke Modrića za krsnog kuma

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel su krstili sina Ivana 10. srpnja, a par danas kasnije su otkrili i da za krsnog kuma izabrali Luku Modrića.

Mateo je sada podijelio nekoliko novih, neviđenih slika od kojih su neke na Instagram storyjima i posebno se ističu one na kojima je Luka s Ivanom.

“Proslava Ivanovog krštenja s našom obitelji i prijateljima”, napisao je Kovačić pokraj svoje objave koju možete pogledati ovdje.

Nogometaševe fotografije su raznježile mnoge pratitelje koji su mu čestitali i osobito ih se dojmilo što je Modrić kum njegovom sinu, a neki su se i našalili s njim. “Čestitam, dragi”, napisao je Ivan Klasnić.

“Kako slatko. Je li Luka krsni kum?”, “Dao si mu ime Ivan, trebao mu je kum biti Rakitić ili Perišić”, “Lijepo”, “Sviđaju mi se ove fotografije”, “Kum za poželjeti”, “Gdje je Rakitić?”, komentirali su pratitelji.

Inače, Mateo i Izabel su dobili sina Ivana u listopadu prošle godine, par se vjenčao 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike