4.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Veslači stigli u Zagreb, Sinkovići iznenadili: Više nećemo u ovu disciplinu

Veslači stigli u Zagreb, Sinkovići iznenadili: Više nećemo u ovu disciplinu

Danas su u Zagreb stigli veslači nakon osvojenog zlata i bronce. Zlatna braća Sinković i brončani Damir Martin.

Navijači, obitelj i prijatelji dočekali su svoje ljubimce, a atmosfera je bila sjajna.

”Hvala vam na dočeku i porukama podrške. Ova medalja je posvećena mojoj užoj obitelji koja je uvijek stajala uz mene, prolazila sa mnom uspomene i padove. U finalu je čak malo nedostajalo da osvojim i srebro. Presretan sam, prezadovoljan i veseli me što je Pariz za tri godine i moglo bi i tamo biti nešto lijepo. Očekujem vašu podršku i dalje”, rekao je Damir Martin.

”Hvala svima što ste došli i što ste nas podržavali. Brat Martin i ja već godinama govorimo da imamo super uvjete, ali taj Jarun pokušavamo progurati za neke sljedeće generacije i da narednih 30 godina bude sjajno mjesto za sve veslače. Mi smo imali podršku i u miru smo mogli raditi. Samo nas dvojica, trener i naša obitelj znamo kako je bilo teško promijeniti disciplinu. Bilo je uspona i padova. Nećemo više nikad nastupiti u ovoj disciplini. Sa zadovoljstvom se vraćamo u našu prirodnu disciplinu. U Tokiju je bila prekrasna atmosfera između nas hrvatskih sportaša, bodrimo jedni druge i bit će još medalja”, rekao je Valent Sinković.

Čilić, Mektić i Pavić večeras dolaze u zračnu luku u Zagrebu u 22:10, a svi koji žele mogu ih doći podržati. Ivan Dodig ne dolazi već je morao odmah prema Americi, piše Gol.hr

Doček olimpijaca: Braća Sinković i Damir Martin stigli u Zagreb

Bivša predsjednica čestitala braći Sinković na osvojenom zlatu

Neponovljiva braća Sinković osvojila olimpijsko zlato!

Najnovije

Još iz rubrike