13 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Stanišić "opalio" po Puljku: Sramotno je da gradonačelnik nije dočekao naše olimpijce,...

Stanišić “opalio” po Puljku: Sramotno je da gradonačelnik nije dočekao naše olimpijce, to se nikad nije dogodilo! Ako on nije centar svita, nije nitko drugi! Gradonačelnik mu je ovako odgovorio

U splitskoj Zračnoj luci jučer su uz pjesmu i bengalke dočekani naši olimpijci, zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanaet, ali među prisutnima nije bio nitko iz Banovine, što je danas komentirao gradski vijećnik Igor Stanišić.

Stanišić je kritizirao gradonačelnika Ivicu Puljka što nije bio na dočeku i što nije poslao barem nekog od svojih predstavnika, a njegov status prenosi se u cijelosti:

– Nikada se još nije dogodilo da gradonačelnik Splita ne dočeka olimpijce osobno ili da barem pošalje svoje predstavnike. To se dogodilo jučer prvi put u povijesti Splita.

Sramotno je bilo čitati izgovore gradske uprave da nije postojala ‘loša namjera’ jer su svi bili zauzeti sastancima.

Ako nije mogao doći gradonačelnik osobno mogao je poslati nekoga od dva zamjenika. Ako su i oni bili zauzeti tu je pročelnik za društvene djelatnosti. Ili barem referent zadužen za sport.

Ako i oni nisu mogli doći mogao je Grad Split predstavljati predsjednik Gradskog vijeća ili netko od njegovih dopredsjednika.

Ovo nije slučajno, radi se o namjeri i stavu.

Kada je za svoju krilaticu koristio ‘Split je centar svita’ očito je u sebi mislio na jednu drugu: ‘Puljak je centar svita’.

A ako ipak Ivica Puljak ne može biti centar svita, onda ne treba biti ni nitko drugi. Na gay paradi je bio glavna vijest, na glumcima u Zagvozdu isto tako.

A jučerašnji dan je iskoristio i za snimanje promotivnog videa. Opet je bio centar svita. Sam sebi! – napisao je Stanišić.

Za komentar se zvalo i splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka.

– Mi smo jako ponosni na rezultate naših olimpijaca. Kao i uvijek kad naši sportaši ostvare vrhunski rezultat, organizirat ćemo prijem na kojem ćemo im čestitati na rezultatu kojem promoviraju i Split i Hrvatsku.

Ova vlast je, osim ceremonije, još više zainteresirana da unaprijedi uvjete u kojima naši sportaši rade i ostvaruju svoj uspjeh. O tome ćemo razgovarati s našim proslavljenim olimpijcima – kazao je gradonačelnik Puljak, piše Slobodna Dalmacija.

Matea Jelić u Splitu dočekana bakljadom: Pogledajte atmosferu s aerodroma

Hrvatska ima novu medalju! Splićanin Toni Kanaet osvojio broncu u taekwondou

Zlatna hrvatska olimpijka objavila gnjusne poruke koje joj šalju zbog izjave o Oluji

Matea Jelić: Ne obazirem se na ružne komentare, ja sam rođena Hrvatica i bit ću Hrvatica do smrti

Najnovije

Još iz rubrike