22.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nevjerojatna situacija kod Male Kapele: U vrijeme najvećih gužvi turistkinja stala ispred...

Nevjerojatna situacija kod Male Kapele: U vrijeme najvećih gužvi turistkinja stala ispred tunela – jer se bojala ući u cijev

U Hrvatskoj je više od milijun turista, od toga 850.000 stranaca. Gužve na cestama prati i reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić. Javio se iz tunela Mala Kapela i izvijestio kako je promet i dalje pojačan.

“Najveće gužve vidljive su na izlazu s autoceste A1 kod naplatnih postaja Lučko. Tamo se na izlazu i dalje čeka gotovo pola sata.

Nalazi se u samom srcu operativnog središta tunela Mala Kapela. Danas je svakako oboren jedan od rekorda. U oba smjera prošlo je gotovo 70.000 vozila do 19 sati. Sav promet nadziru ovdje dva operatera. Na raspolaganju imaju 170 kamera”, izvijestio je Mikić koji kaže kako na sreću tamo nije bilo prometnih nesreća.

Kraći zastoj napravila su samo dva automobila u kvaru koja su brzo uklonjena. I jedna uplašena vozačica.

“A danas su ovdje operateri se susreli s jednom neobičnom situacijom. Jedna strana državljanka stala je pred cijev tunela. Bojala se ući pa su morali organizirati da se zajedno sa suprugom vrati prema Ogulinu i put prema Dalmaciji nastavi starom cestom”, izvijestio je Mikić, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike