4.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pomalo tužan video Britney u toplesu zabrinuo je njezine pratitelje, većina tvrdi...

Pomalo tužan video Britney u toplesu zabrinuo je njezine pratitelje, većina tvrdi da iza objava koje na kraju briše ne stoji ona!

Pop-princeza Britney Spears nakon fotografija u toplesu koje je objavljivala pa brisala sada je na Instagramu podijelila video iz iste serije snimki. Šokirala je brojne pratitelje, a mnogi su počeli komentirati i kako sigurno to objavljuje netko drugi, a ne ona sama.

39-godišnja pop-zvijezda u videu je jedva pokrila rukama bradavice, a na sebi je imala samo kratke traper-hlačice. Objave na njezinu profilu na Instagramu posljednjih dana zbunjuju njezine vjerne obožavatelje, a većina ih je primijetila da pjevačica nema tetovaže na leđima te su komentirali da to sigurno nije ona.

Prije nekoliko tjedana Britney je svjedočila na sudu te je otkrila šokantne detalje skrbništva koje njezin otac Jamie ima nad njom i njezinom imovinom. Britney je preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo. “Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje”, rekla je u svom 25-minutnom govoru. “Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno”, rekla je pjevačica na sudu.

Podsjetimo, pažnju javnosti njezin je slučaj ponovno dobio diljem svijeta nakon što je objavljen dokumentarni film “Framing Britney Spears”. Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezina živčanog sloma 2007. godine, nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike