22.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport Nastavlja se loš start Dragovoljca, upisan novi poraz, Lokosi na vrhu

Nastavlja se loš start Dragovoljca, upisan novi poraz, Lokosi na vrhu

Hrvatski dragovoljac niti iz trećeg pokušaja nije uspio upisati bodove. Kod sva tri gola Lokosa, gosti su kardinalno pogriješili i na kraju su upisali poraz. Poveli su Dragovoljci neočekivano, ali kasnije su puno toga poklanjali.

Lokomotiva je prva zaprijetila i to već u šestoj minuti kada je Kačavenda pucao glavom nakon kornera, ali Šubarić brani.

Lokosi su se našli u minusu u 14. minuti. Zaspala je Lokomotivina obrana i stigla je kazna, Veljača je dobio loptu u 16 metara, okrenuo se i odlično pogodio poluvisoko u kut.

U završnici prvog dijela Lokomotiva dolazi do poravnanja! Pivarić je ubacio s lijeve strane, lopta je išla na drugu vratnicu prema Aliyuu kojeg je pratio Valentić i upravo branič Dragovoljca prvi dolazi do lopte i koljenom je skreće u svoju mrežu.

Odmah na početku drugog dijela Lokomotiva vodi 2:1. Bašić tek što je ušao u igru, predao je loptu Miličeviću u noge na 30 metara, ovaj je povukao nekoliko koraka i opalio izvana Bašiću kroz noge u sam kut Šubarićevog gola.

Deset minuta prije kraja krasna akcija Lukasa Kačavende koji je prošao dvojicu igrača, došao pred Šubarića i majstorski ga prebacio.

Za dramu u završnici pobrinuo se Ricardo Bagadur. Nakon kornera u petercu Lokomotive nastala je velika gužva, pogođena je i greda, lopta se odbijala kao na fliperu i na kraju došla do Bagadura koji puca snažno iz prve ipogađa.

Na kraju ipak nije bilo novih pogodaka, ostalo je 3:2 za Lokomotivu, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike