14.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Vještačenje pokazalo: Njemica se napila do smrti, suprug nešto manje, ali mu...

Vještačenje pokazalo: Njemica se napila do smrti, suprug nešto manje, ali mu ide kaznena prijava

Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,60 promila, 47-godišnja njemačka državljanka je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego je policija pronašla njezino mrtvo tijelo u apartmanu u Krku, piše riječka policija.

U nastavku kriminalističkog istraživanja što ga provode policijski službenici Policijske postaje Krk i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđen je uzrok smrti 47-godišnje njemačke državljanke. Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,60 promila, 47-godišnjakinja je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego je policija pronašla njezino mrtvo tijelo.

Podsjećamo, policija je zaprimila dojavu 27. srpnja ,oko 19.45 sati, te su policijski službenici došli u apartman u Krku gdje su pronašli tijelo mrtve 47-godišnjakinje i zatekli 46-godišnjeg njemačkog državljanina. Prilikom uhićenja Nijemac je bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,90 g/kg, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao preminuloj osobi, te je zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela nepružanje pomoći, protiv njega podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, piše riječka policija.

Najnovije

Još iz rubrike