10.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Voditeljica Jelena Glišić nakon razvoda: Nikad nisam bila tako sretna, ne bih...

Voditeljica Jelena Glišić nakon razvoda: Nikad nisam bila tako sretna, ne bih ništa mijenjala…

Voditeljica Jelena Glišić (34) prvo ljeto nakon dugo vremena provodi s prijateljicama, a kako kaže ne sjeća se kad se tako radovala odmoru:

– Nemamo neki konkretan plan, osim što bih voljela obići nekoliko otoka. Nema mi ljepše obale od naše – ispričala je za Gloriju.

Njezinom braku s lošinjskim poduzetnikom Krešimirom Lešićem (41) presudila je odvojenost i stanovanje na dvije adrese, pa sad kad je ponovno ‘single’, njezin život se nije uvelike promijenio.

– Volim društvo, ali mi samoća ne pada teško. Već godinama sama idem na kavu i ručak jer tako na miru mogu odraditi e-mailove i pozive. U jednom zagrebačkom restoranu, gdje obično ručam, više me ni ne pitaju za koliko osoba mi treba stol – našalila se.

Otkrila je da je za more spakirala najviše haljina i bikinija, a da su joj gornji dijelovi u obliku trokutića trenutno najdraži kroj. Istaknula je da na sunce uvijek izlazi s kožom zaštićenom visokim faktorom, a da joj je ronjenje posljednjih godina velika strast.

Prekrasna Jelena svoju liniju održava vježbanjem, ali i zdravom prehranom. Kako kaže, trenutno nema udvarača, a prisjetila se i dana kad je odnijela titulu Miss Universe:

– Ta godina kad sam pobijedila bila mi je jedna od najljepših u životu – kaže Jelena, koja je usporedno na visokom učilištu u Zagrebu završila dva studija: menadžment financija te upravljanje ljudskim potencijalima.

Danas je voditeljica na HRT-u te sudjeluje i radi na različitim projektima.

– Tridesete su mi puno ljepše od dvadesetih koje su mi proletjele u traženju nekog mog mjesta pod suncem i dokazivanju drugima. Naime, što sam starija, sve više sebi ugađam. U profesionalnom smislu sve mi se posložilo. Radim ono što volim i u ovom trenutku u svom životu ne bih ništa mijenjala – kaže Jelena Glišić, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike