13 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Rodriguez poslije prekida s Lopez uživa punim plućima, za svoj 46. rođendan...

Rodriguez poslije prekida s Lopez uživa punim plućima, za svoj 46. rođendan počastio se spektakularnom proslavom

Američki bejzbolaš Alex Rodriguez igrao je 22 sezone u višoj američkoj bejzbolaškoj ligi te je ostvario zavidne rezultate na sportskom polju. Ipak, posljednjih nekoliko godina pažnju javnosti plijenio je zbog veze s latino-divom Jennifer Lopez.

Rođen je u obitelji imigranata iz Dominikanske Republike u New Yorku, a odrastao je uz polubrata Joea i polusestru Suzy. Kada je imao četiri godine, njegova se obitelj preselila ntrag u Dominikansku Republiku, ne bi li se kasnije trajno preselili u Miami. Još kao dječak trenirao je bejzbol, a kada se počeo profesionalno baviti tim sportom, nitko mu više nije bio ravan. Jedan je od najpoznatijih sportaša svoje generacije na području SAD-a.

Živio je uglavnom povučenim životom do prije nekoliko godina, a s prvom suprugom Cynthijom Crurtis upoznao se u jednoj teretani u Miamiju. Vjenčali su se 2002. godine, a u braku su dobili dvoje djece. Godine 2008. Cynthia je zatražila razvod, a kao razlog je navela emotivno zanemarivanje nje i djece, kao i nekoliko afera koje je ima u braku. Šuškao se da je između ostalog ljubovao i s Madonnom, no kraljica popa to je opovrgnula.

Rodriguez je 2017. godine započeo vezu s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez, a dvije godine kasnije objavili su zaruke. Često je govorio kako nikada u životu nije upoznao nekog tako jakog kao što je Lopez, a naglašavao je kako je predana majka, obožava svoj posao te je odlična djevojka. U travnju ove godine par je šokirao sve objavom da se razilaze, a ubrzo zatim J.Lo je objavila da se pomirila sa svojom bivšom ljubavi, Benom Affleckom.

Prema pisanjima američkih medija, umirovljeni bejzbolaš neugodno se iznenadio kada je vidio prve fotografije Lopez s Affleckom u svibnju jer se nadao da među njima nije gotovo i da će mu dati novu šansu.

Rodriguez je nedavno objavljivao na Instagramu storyju fotografije s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis i otkrio da se druže u teretani. Šuškalo se da to radi kako bi učinio Lopez ljubomornom, no ona baš za to i ne mari.

Rođendansku zabavu ove si je godine pripremio u Italiji, a relativno blizu prije samo koji dan uživala je i J.Lo s Benom Affleckom. Svima želi dokazati da nakon prekida s pjevačicom uživa punim plućima, a na Instagramu je otkrio samo djelić atmosfere. Prije ukrcaja na privatni avion, Alexa su dočekale velike svijetleće brojne njegovih godina, a sve je bilo ukrašeno velikim balonima. Pregršt hrane i litre alkohola bile su neizostavan dio njegova tuluma, a s prijateljima je uživao na jahti vrijednoj 130 milijuna dolara, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike