15.3 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Provalio ženi u stan i pokušao je silovati: Policija mu pretražila kuću,...

Provalio ženi u stan i pokušao je silovati: Policija mu pretražila kuću, ono što su pronašli ih je šokiralo

“27-godišnji John Uda provalio je u stan žene 10. srpnja u Dothanu”, rekao je Scott Owens iz Ureda šerifa okruga Houston.

Policija je utvrdila da je Uda napao ženu i pokušao je silovati. Žena je u napadu zadobila lakše ozljede, piše New York Post.

“Žrtva tvrdi da je muškarac provalio i da su se njih dvoje potukli”, rekao je Owens. “Ona je zadobila lakše ozljede zbog kojih se liječila u lokalnoj bolnici”, dodao je.

Dan nakon provale policija je obavila pretres kuće u kojoj živi Uda i pronašla je više od 400 gaćica i grudnjaka za koje sumnjaju da su ukradeni iz zajedničke praonice u zgradi u kojoj stanuje.

Policija je kod njega zaplijenila desetke sumnjivih fotografija za koje tvrdi da ih je snimio. Policija je zaplijenila i njegovo računalo i mobitel.

Tijekom ispitivanja priznao je i jednu provalu u kuću još u ožujku te da je često promatrao nekoliko žena kroz prozor kako se svlače.

Optužen je za 50 slučajeva voajerizma, provala i pokušaj silovanja, navodi policija. Drže ga u zatvoru. Na slobodu može samo uz jamčevinu od milijun dolara, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike