18 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Policija o stravi u Krku: Uhitili su muškarca (46), dovode ga u...

Policija o stravi u Krku: Uhitili su muškarca (46), dovode ga u vezu s ubojstvom Njemice (47)

Primorsko-goranska policija oglasila se oko ubojstva u Krku. Kako su priopćili, u utorak oko 19.45 policija je zaprimila dojavu da je u apartmanu u Krku pronađeno tijelo mrtve žene.

Očevidom je utvrđeno da se radi o njemačkoj državljanki (47). Prema nalogu ŽDO, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci. Tamo će obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti.

Policija u vezu s ubojstvom dovodi 46-godišnji njemački državljanin. Njega su sinoć uhitili i privedli u Policijsku postaju Krk.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti.

Podsjetimo, ranije je Novi list izvijestio kako se najvjerojatnije radi o suprugu nesretne žene, a da je i moguće je njeno tijelo u apartmanu već nekoliko dana. Na sve je navodno posumnjao vlasnik kuće u kojoj se apartman nalazi, kada je vidio da već nekoliko dana nisu podignute rolete na prozorima.

Da se nešto čudno događa su posumnjali i susjedi. Oni su, javlja Novi list, u noći sa subote na nedjelju čuli viku i svađu iz apartmana. Poručili su kako su vidjela supruga ubijene da hoda oko parkiranog automobila, sa sebe skida odjeću i baca je na pod, prenose 24sata.

Stravično ubojstvo žene u Krku: Zadavio ju je suprug, tri dana bio je s njenim tijelom u stanu?

Najnovije

Još iz rubrike