8.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na njegovu...

Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na njegovu vjenčanju: Oko toga sam se svađao s raznim ljudima

Jedan od najuspješnijih hrvatskih inovatora i poduzetnika, 33-godišnji Mate Rimac proteklog se vikenda oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Katarinom (29) u crkvi u Livnu, nakon čega su imali veliko svadbeno slavlje.

Mladenci su nakon crkvene ceremonije na proslavu stigli u žutoj Neveri, a na svadbi su im pjevali Momčilo Bajagić Bajaga i bend Zabranjeno pušenje.

Domaći mediji tada su izvijestili i kako je Rimac ispunio obećanje mještanima pa se svadbena proslava nastavila i drugog dana te da je, unatoč tome što je vegetarijanac, počastio ostale pečenim volom od 800 kilograma te da se zavrtjelo 30 janjaca i isto toliko odojaka, no poduzetnik je sada te napise oštro osudio.

“Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati što da rade”, napisao je Rimac u grupi Veganska zajednica.

“Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamjerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu”, poručili su mu na Facebook stranici stranica Prijatelji životinja, gdje su prenijeli njegov komentar.

Inače, Mate i Katarina sudbonosno da izrekli su još početkom svibnja ove godine na intimnoj ceremoniji u Vili Dalmacija u Splitu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike