18.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Tucak: Zakomplicirali smo si život, trebamo se resetirati

Tucak: Zakomplicirali smo si život, trebamo se resetirati

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak bio je vidno razočaran nakon poraza od Australije u drugom kolu olimpijskog turnira.

– Zakomplicirali smo si život u Tokiju. Zasluženo smo izgubili, ušli smo u pogrešan ritam i izgubili glavu. Čestitam protivniku, trebamo se resetirati. Već će Crna Gora dati određene odgovore, ako se uspijemo dići, rekao je Tucak za HRT nakon utakmice.

– Ključ poraza je sterilna igra u napadu. Moramo pogledati video. Čak smo se korektno branili, ali igra prema naprijed nije bila dobra. Razbranili smo njihovog golmana, nedobro naše izdanje. Trebamo se dići, za dva dana je još teža utakmica, s protivnikom koji je dobio Australiju. Lekcija, gorak poraz, istaknuo je Tucak.

Hrvatski reprezentativac Andro Bušlje čestitao je protivniku na pobjedi.

– Čestitam protivniku, bili su dosta bolji od nas. Ne znam što pametno reći, u prvoj smo se držali, u drugoj smo pali, odvojili su se dosta. Skoro smo ih stigli pred kraj treće četvrtine. Dosta loša utakmica, ali moramo ju što prije zaboraviti. Imamo još četiri utakmice ispred sebe. Moramo sve pobijediti ako ćemo ići dalje, zaključio je Bušlje, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike