8.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Plenković se oglasio o prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda

Plenković se oglasio o prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda

Predsjednik Vlade Andrej Plenković komentirao je tragičnu prometnu nesreću kod Slavonskog Broda u kojoj je, prema trenutnim informacijama, deset ljudi izgubilo živote.

Andrej Plenković, predsjednik Vlade, oglasio se na Twitteru o tragičnoj nesreći kosovskog autobusa kod Slavonskog Broda.

“S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje. Nadamo se da će se ozlijeđeni putnici oporaviti”, napisao je Plenković na Twitteru.

Napisao je da je o nesreći razgovarao s ministrima Davorom Božinovićem i Vilijem Berošom.

“Ministar Beroš i ravnatelj civilne zaštite Trut krenuli su prema Slavonskom Brodu kako bi se upoznali sa svim okolnostima nesreće i pružanjem zdravstvene skrbi ozlijeđenim putnicima”, napisao je premijer.

U nedjelju rano ujutro brodska policija je izvijestila o nesreći u kojoj je prema prvim informacijama živote izgubilo troje ljudi. Tijekom jutra broj poginulih narastao je na deset, piše N1.

Autobus sletio s autoceste, poginulo deset osoba, deseci ozlijeđenih – Mrtvi leže po tlu, prizor je užasan

Najnovije

Još iz rubrike