10.4 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Novi detalji nestanka 19-godišnje Požežanke: Navodno je policiju zvao prolaznik kojem je...

Novi detalji nestanka 19-godišnje Požežanke: Navodno je policiju zvao prolaznik kojem je rekla da je izgubila mobitel. Policija ju je odvezla, ali…

I dalje se traga za 19-godišnjom Požežankom Cleom Brozović koja je nestala 17. srpnja u Frankfurtu. Njemačka policija javila je obitelji nestale 19-godišnjakinje kako su je možda pronašli, piše Feniks magazin.

“Navodno je policiju zvao prolaznik koji je ujutro oko 6 sati išao na posao i vidio djevojku. Rekla mu je kako je izgubila mobitel. Policija je stigla i djevojku odvezla u policiju, uzeli su joj podatke i vratili je na mjesto gdje su je i pronašli. Ne znamo zašto su to učinili i što se dogodilo s Cleom. Obitelj je zbunjena i strah ih je. Clein brat stiže iz Hrvatske, trebao bi doći večeras u Frankfurt, a stiže i otac koji je odgodio operaciju. Obitelj je dobila neke informacije gdje bi se Clea mogla nalaziti i sutra ću s njezinim bratom otići na ta mjesta”, izjavio je za Fenix magazin obiteljski prijatelj iz Frankfurta.

Iz Hrvatske se zaputila u Njemačku prije nekoliko mjeseci u potrazi za boljim životom. Clea Brozović radila je kao sobarica u hotelu.

“U srijedu ili četvrtak je dobila otkaz, čula se s ocem i rekla kako tu više neće raditi. Otac ne zna ništa više od toga. Ne zna je li imala prijatelje u Frankfurtu niti gdje mu je sad kćer. Na mobitel se ne javlja”, rekao je još prije obiteljski prijatelj, piše Fenix magazin.

Clein je nestanak vodi se i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Plavokosa djevojka je visoka 170 centimetara i srednje je tjelesne građe. Valja istaknuti kako ima tetovažu zmije na lijevoj natkoljenici, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike