18.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Dvoboj Celzijus i Karleuše: Izvele su iste vratolomije u bikiniju i stavile...

Dvoboj Celzijus i Karleuše: Izvele su iste vratolomije u bikiniju i stavile sve na slatke muke

Jučer se Nives Celzijus obračunala s hejterima koji je prozivaju da ima celulit. Kako bi im dokazala da ga ipak nema, snimila je čak tri videa u kojima je, noseći bijeli bikini, izvela špagu, a potom i most, dok je njezin prijatelj Dalibor Petko zumirao navodno kritične dijelove njezina tijela i tražio celulit.

Što jest, jest, taj estetski problem zaista nije bio vidljiv u spomenutim snimkama, ali su zato pratitelji njezina Instagram profila pasli oči na izrazito vrućim prizorima u kojima se Nives još jednom hvalila svojim atributima, piše Net.hr

Slučajno ili ne, danas je jednu od vježbi koje je izvela zagrebačka pjevačica, napravila i njezina kolegica iz Srbije. Jelena Karleuša objavila je dvije fotografije u bikiniju, od kojih se na jednoj vidi kako izvodi upravo most.

Onda, koja je gipkija? Pitanje je to na koje je teško dati odgovor, s obzirom na to da su obje pokazale kako su u zavidnoj formi. Nives je za svoje performanse prikupila više od 20 tisuća lajkova,a Jelena čak preko 60 tisuća.

Celzijus je, pak, i danas nastavila u istom tonu te ponovno napravila špagu, ovoga puta u crnom bikiniju iz kojeg joj je izvirio donji dio grudi, takozvani underboob.

Najnovije

Još iz rubrike