15.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Reporterka RTL-a na stupu srama: Žao mi je, ali morala sam to...

Reporterka RTL-a na stupu srama: Žao mi je, ali morala sam to učiniti. Bilo me sram…

Njemačka televizijska novinarka Susanna Ohlen (39) ispričala se za razmazivanje blata po svojoj odjeću neposredno prije izvještavanja o posljedicama poplava u gradu Bad Münstereifelu u njemačkoj saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, piše BBC.

Ohlen je rekla da je svoju odjeću prije javljanja u eter televizijske postaje RTL zaprljala jer ju je bilo “sramota” izvještavati iz poplavama devastiranog grada u čistoj odjeći.

Ohlen je u pisanoj izjavi rekla da je napravila “ozbiljnu pogrešku”. Iz RTL-a su rekli da je Ohlen suspendirana zbog kršenja novinarskih standarda i etike.

Ohlen je dodala je prije snimanja priloga za emisiju “Dobro jutro Njemačka” koji je emitiran u ponedjeljak danima pomagala žiteljima poplavom pogođenog područja.

“Bilo me je sramota stati pred kameru u čistoj odjeći. Ne razmišljajući, razmazala sam blato po svojoj odjeći”, rekla je Ohlen.

Video na kojem se može vidjeti kako Ohlen po svojoj odjeći razmazuje blato podijeljen je na društvenim mrežama, a pretpostavlja se da ga je snimio slučajni prolaznik.

Ohlen je u izjavi rekla da joj se spomenuto “nikada nije smjelo dogoditi”.

Ovako je izgledao prilog koji je Ohlen snimila nakon što je po svojoj odjeći razmazala blato.

RTL je Ohlen suspendirao nakon što je spomenuta snimka postala viralna senzacija. Iz televizijske postaje nisu rekli hoće li poduzeti još koje mjere, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike