15.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ovog vikenda je pun Mjesec: Provjerite što vas sve očekuje

Ovog vikenda je pun Mjesec: Provjerite što vas sve očekuje

Astrologinje blizanke Ophira i Tali Edut, poznate i pod nazivom ‘Astro Twins’, otkrile su koje prilike bi horoskopski znakovi trebali iskoristiti u nadolazećem vikendu punog Mjeseca.

Ovan:

Za Ovnove će pun Mjesec u Vodenjaku biti najvažniji za timski rad i suradnju jer slijeće u njihovu 11. kuću sklapanja prijateljstava i velikih grupa. Ako želite surađivati s nekom grupom ili timom sada je pravo vrijeme da poduzmete korake za njegovo ostvarivanje.

Bik:

Pripremite se da zasjajite jer ovaj puni Mjesec osvjetljava vašu profesionalnu 10. kuću. Vaš naporan rad i postignuća neće proći nezapaženo sljedećih nekoliko tjedana. Ako ste bacili oko na vodeću poziciju, javno objavite tu želju, kažu astrologinje.

Blizanci:

Iskoristite ovaj puni Mjesec da izađete iz svoje zone komfora i preuzmete neke zdrave rizike. Sada je vaša prilika da ostvarujete snove. Što ste sanjali u posljednje vrijeme? Počnite s tim i provjerite možete li dobiti kvalificirane povratne informacije od nekoga s iskustvom na ovom polju, dodaju astrologinje.

Rak:

Ovaj pun Mjesec u Vodenjaku pada u vašu misterioznu i transformativnu osmu kuću. Astrologinje kažu da je ovo savršeno vrijeme da pokažete svoje atribute jer bi vam mjesec mogao biti prisan i pomalo erotičan. Bez obzira na vaš status veze vaša moć da šarmirate i privučete ljude k sebi bit će magnetska.

Lav

S punim Mjesecom u Vodenjaku, koji pada u vašu sedmu kuću, stvari bi se mogle zahuktati na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, prepustite se koketiranju i zabavi i otvorenog uma otiđite na spojeve. Ako se viđate s nekim, mogli biste prijeći na novo poglavlje u vezi.

Djevica

Možda ćete se osjećati inspiraciju da se više posvetite svom zdravlju jer ovaj puni Mjesec slijeće u vašu šestu kuću dobrobiti i kondicije. Ovo je sjajno vrijeme da procijenite što je dobro za vas, a što ne, smatraju astrologinje.

Vaga

Pun Mjesec u vašoj romantičnoj i izražajnoj petoj kući donosi vam gotovo nepravednu prednost u ljubavi, ističu astrologinje. Planirajte super romantično ili seksi iznenađenje za svog partnera, a ako ste slobodni, krenite u potragu.

Škorpion

S punim Mjesecom koji osvjetljava vašu temeljnu četvrtu kuću, dom i obiteljski život vjerojatno će biti glavni prioritet u sljedećih nekoliko tjedana. Bilo da se radi o obnovi doma ili obiteljskoj stvari koju je potrebno riješiti, sada je sjajno vrijeme za to.

Strijelac

Ovaj puni Mjesec osvjetljava vašu treću kuću komunikacije i zajednice. Energija ovog lunarnog mjeseca može pomoći da početničku vezu dovedete na sljedeću razinu tijekom sljedeća četiri tjedna. Samo odvojite malo vremena da razmislite o stvarima prije nego što sklopite bilo kakve velike poslove.

Jarac

Oduvijek ste vrijedni, a s punim Mjesecom u Vodenjaku, koji osvjetljava vašu drugu kući stabilnosti (i novca), vaš će se trud uskoro isplatiti. Pripazite na sve ponude koje se spremaju i iskoristite ih dok možete.

Vodenjak

Ovaj puni Mjesec je najviše tu za vas, a takav će biti i sljedeći u Vodenjaku 22. kolovoza. Ovo će biti jako moćno vrijeme za razmišljanje o sebi i svom identitetu. Također će biti dobar trenutak da razmislite o svom imidžu i napravite eventualne prilagodbe.

Riba

Ovaj puni Mjesec obasjava vašu 12. kuću završetaka i predaje. Zatražite podršku koja vam treba, preporučuju astrologinje. Nema razloga boriti se ili patiti sam, a to je upravo lekcija koju možete izvući iz ovog punog Mjeseca, zaključuju, a piše mbg, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike