Podstanarka objavila snimke svojeg stanodavca koji joj je ulazio u stan: A tek što je radio…

Tik Tok

Učiteljica Tyisha Macleod je odlučila podstaviti nadzorne kamere u svom podstanarskom stanu kako bi mogla nadzirati svoje mačke i imati dokaze ako joj netko provali u stan.

Jednu kameru je odlučila postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. No, kada je pregledala snimke vidjela je svog stanodavaca koji je poskrivećki dolazio u stan.

Na snimkama ga je vidjela kako ulazi u njezinu i miriše njezinu posteljinu, što joj se nikako nije svidjelo i potpuno ju je zgrozilo.

Nakon što je pomirisao posteljinu vratio je jastuk i pokrivač na mjesto i zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom se dogovorila da će se brinuti o mačkama dok je nema, prenosi UNILAD.

Vlasnik stana je odlučio lagati njezinoj prijateljici pa joj je objasnio da je došao provjeriti mačke i dati im hranu. Očito nije znao da je istu zadaću dobila i prijateljica te da je uhvaćen u laži koja je snimljena i nadzornom kamerom.

Macleod je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema, prenosi RTL.

Share This Article