21 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Uzrujani Bitorajac objavio video iz MUP-a: Dolazim već peti put! Ja ovo...

Uzrujani Bitorajac objavio video iz MUP-a: Dolazim već peti put! Ja ovo ne mogu

Glumac i voditelj Rene Bitorajac objavio je na Instagramu snimku na kojoj se vidi kako čeka na redu u MUP-u. Rene je, naime, otišao podignuti osobnu koja je gotova, no kaže to čini već peti put i uvijek mora čekati.

“Peti put dolazim podići osobnu koja me čeka gotova!? Danas dođem u osam, što kad dođe ovih 140 prije mene? Ja ovo ne mogu. U one statistike koliko čovjek za života spava, koliko jede, koliko uči, treba dodati i koliko čeka u Petrinjskoj. Ode mi dva mjeseca života do sada, ziher” napisao je Bitorajac, a s njim su se složili i mnogi pratitelji.

“Užas. Treba probati popodne”, “Strpljenja, strpljenja”, “Istina živa”, “Brzina im je jača strana. Treba doći pred kraj radnog vremena”, “Dođi navečer i prespavaj tu” komentirali su. Podsjetimo, Bitorajac je donedavno na RTL- u vodio show “Ma lažeš”.

– Ja sam zapravo osoba koja će najmanje lagati u showu. Ipak, okruženom poznatim osobama, nabrijanim kapetanima i lažima koje se brane kao najveće istine, neće mi biti lako – kazao nam je nedavno Rene i otkrio kakva je situacija u njegovom kazalištu Luda kuća. – Jako žalim za onim starim dobrim vremenima, međutim smijeh je ono što nam treba, a kod nas ga ima napretek. Kapacitet nam je bitno smanjen, nema svirki nakon predstava, ali smo popunjeni i razveseljavamo publiku kazao je glumac koji nam objašnjava zašto su neke predstave, kao što su “Bračna terapija”, “Joj Hrvati”, “Potpuni stranci” u travnju i svibnju bile otkazane.

– Ako je neki glumac na nekom mjestu bio u kontaktu s nekim pozitivnim na koronavirus, 10 dana mora biti u izolaciji. Neki glumci igraju u više predstava i tako se pogodilo. Ipak, ukupno smo zbog takve situacije otkazali samo četiri izvedbe. To je redovna situacija u kazalištima, kao i po raznim tvrtkama u ovim vremenima, rekao je Rene, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike