16.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Franka objavila neviđene fotografije vjenčanja sa Ćorlukom, jedna je posebno dirljiva: Najljepša...

Franka objavila neviđene fotografije vjenčanja sa Ćorlukom, jedna je posebno dirljiva: Najljepša uspomena sad kad je više nema

Franka Batelić (29) obilježila je treću godišnjicu braka s Vedranom Ćorlukom (35) posebnom objavom na svom Instagram profilu.

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja i većinu dosad javnost nije imala priliku vidjeti, a dirljiva je bila ona s njezinom pokojnom bakom na koju se i osvrnula.

“Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako veeeeeć? Hvala na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle.. Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema.. da… Stvari se mijenjaju, ali mi i dalje ostajemo isti… Vekiiii sretna nam godišnjicaaaa!! Volimo te tatich!”, napisala je Franka.

Pjevačici su mnogi čestitali, a u komentarima su joj emotikone srca ostavile glumica Bojana Gregorić Vejzović i dekoraterka setova Anita Dujić.

“Sretna vam godišnjica. Zaista ste predivni.”, “Čestitam, Franka. Bili uvijek tako veseli i zaljubljeni”, “Prekrasno”, “Ajme, preslatki ste”, nizale su se lijepe želje Frankinih pratitelja.

Inače, pjevačica i bivši nogometaš su se vjenčali 2018. u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u općini Bale. Batelić je nosila raskošnu vjenčanicu Carolina Herrera, a Ćorluka je imao klasično tamnoplavo odijelo.

Među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje su osvojili srebrnu medalju.

Batelić i Ćorluka su u siječnju prošle godine dobili prvo dijete, sina Viktora, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike