21.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Evo tko je mlada dama koja je osvojila srce 19 godina starijeg...

Evo tko je mlada dama koja je osvojila srce 19 godina starijeg Zvonimira Bobana, već na prvi pogled jasno je i čime

Nakon što je nedavno objavljena vijest o razvodu Zvonimira i Leonarde Boban, otkriveno je da umirovljeni 52-godišnji nogometni reprezentativac ponovno ljubi i to 19 godinu mlađu Marijanu Gikić.

Vijest je to koja je zaintrigirala domaću javnost, a par je već snimljen na zajedničkom odmoru na našoj obali.

Marijanini profili na društvenim mrežama trenutačno nisu otvoreni za javnost, no u opisu na profilu na Instagramu stoji da je specijalist stomatološke protetike i Verina mama.

Prema podacima s portala mojhrvatskizubar.com Marijana Gikić je 33-godišnja stomatologinja rođena u Bihaću. Uspješno je diplomirala 2012. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, iste je godine upisala doktorski studij dentalne medicine, a tri godine kasnije započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike.

Novopečeni je par inače snimljen u Bolu na otoku Braču gdje Zvonimir ima obiteljsku kuću, a prema pisanju portala Story.hr, Marijana je već upoznala i članove obitelji.

“Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, izjavio je Zvonimir za Večernji list i tako potvrdio vijest o razvodu s Leonardom, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike