29.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Apel očajne obitelji: U Frankfurtu je nestala Clea Brozović, pomozite je pronaći

Apel očajne obitelji: U Frankfurtu je nestala Clea Brozović, pomozite je pronaći

Požežanka Clea Brozović (19) je nestala u Frankfurtu 17. srpnja, a traže je članovi njezine obitelj i njihovi prijatelji.

Nakon što je Clein brat Max Emanuel Brozović objavio vijest o nestanku sestre, istu takvu vijest i poruku je Fenix-magazinu uputio i dobar prijatelj oca Clee Brozović (podatci o njegovom imenu poznati redakciji).

– Clea je na rad u Njemačku iz Hrvatske došla prije par mjeseci. Od 17. srpnja obitelj o njoj gubi svaki trag. Radila kao sobarica u jednom hotelu u Frankfurtu. U srijedu ili četvrtak je dobila otkaz, čula se s ocem i rekla kako tu više neće raditi. Otac ne zna ništa više od toga. Ne zna je li imala prijatelje u Frankfurtu niti gdje mu je sad kćer. Na mobitel se ne javlja. Otac čeka operaciju i ne može putovati. Nestanak je prijavio policiji u Hrvatskoj i u Generalni konzulat RH u Frankfurtu – otkriva za Fenix-magazin.de prijatelj Cleinog oca.

Clein nestanak je prijavljen i na stranici Nestali.hr (Nacionalna evidencija nestalih osoba). Na toj stranici piše kako je Clea nestala u Frankfurtu, Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9. . Policija napominje kako je riječ o osobi koja pripremeno boravi u Njemačkoj, a da je navedena adresa posljednja poznata obitelji. Clea ima tetovažu zmije na lijevoj natkoljenici. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Iz policije pozivaju građane da ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli jave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Brat, ostali članovi obitelji i prijatelji mole sve koji nešto o Clei znaju i u Njemačkoj, neka jave policiji ili nekome od obitelji, piše Fenix magazin.

Najnovije

Još iz rubrike