21.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Vjetar otpuhao jednogodišnju djevojčicu gotovo dva kilometra od plaže, pronašli je...

VIDEO Vjetar otpuhao jednogodišnju djevojčicu gotovo dva kilometra od plaže, pronašli je uplakanu na gumenom kolutu

Jednogodišnja djevojčica spašena je oko dva kilometra od obale Tunisa nakon što ju je na pučinu otpuhao vjetar. Djevojčica je bila u moru na gumenom kolutu kad joj se odjednom izgubio trag. Djevojčicu je pronašla obalna straža koja je krenula u potragu na vodenom skuteru, piše Mirror.

Na snimci koju su spasioci objavili na društvenim mrežama zabilježen je trenutak u kojem su je spasili skuterom, a na snimci se vidi koliko je bila udaljena od obale te se čuje snažan vjetar, koji je očito glavni krivac za ovu nezgodu sa sretnim krajem.

Roditelji objašnjavaju da su kolut za plivanje s djetetom privezali za obalu, no kolut se nekako uspio odvojiti od užeta i otploviti na pučinu.

Sličan slučaj dogodio se i prošle godine, kada je u Grčkoj spašena djevojčica koja je na luftiću u obliku jednoroga otplutala od obale Djevojčica je doplutala oko kilometar od obale u grčkom mjestu Antirrio jer ju je, prema riječima njezina oca, otpuhao snažan vjetar dok se s njom igrao u moru.

Snimku spašavanja u Tunisu koju je obalna straža objavila na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike