30.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Škoro je otkrio stvarni razlog ostavke: Umoran sam od laži koje o...

Škoro je otkrio stvarni razlog ostavke: Umoran sam od laži koje o mojoj obitelji pišu

Miroslav Škoro u razgovoru za Jutarnji list poručio je da njegova ostavka na mjestu predsjednika stranke ne znači prestanak bavljenja politikom.

– Ostajem u politici, ostajem potpredsjednik Sabora, ostajem u Domovinskom pokretu, ali se na rujanskim unutarstranačkim izborima neću kandidirati ni za jednu funkciju. Dao sam sve od sebe, srce sam dao stranci, ali ne želim da stranka bude moj talac, jer zašto bi netko gradio sanitarni koridor prema DP-u, prema nečemu dobrome i vrijednome, samo zato što sam ja na čelu stranke – rekao je Škoro te naglasio da je jedan od najvažnijih razloga zašto je dao ostavku to što je, kako kaže, umoran od toga da se njega i njegovu obitelj konstantno valja u medijskom blatu, te što se o njemu i njegovoj obitelji pišu laži.

Iako ima četiri premosnice, to nije, kako kaže, razlog zbog čega je odlučio dati ostavku i time je zapravo odgovorio na kuloarske priče da je pravi razlog njegove odluke teško zdravstveno stanje.

Na primjedbu Jutarnjeg da su iz razgovora s ostalim visokopozicioniranim članovima Domovinskog pokreta zaključili da nitko nije znao što sprema, Škoro je rekao da je danas o svojoj namjeri obavijestio zamjenika predsjednika stranke Marija Radića, piše Jutarnji.

Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta

Nevjerica u Domovinskom pokretu, nitko nije znao za Škorinu odluku: Nije bilo naznaka…

Najnovije

Još iz rubrike