Zajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” brani Medveda: Vučemilović se razotkrio za čije političke interese djeluje

N1

Iz Zajednica branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’ reagirali su na optužbe na račun ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda.

Naime, na snimci koja kruži društvenim mrežama čuje se čelnik veterana Tigrova Ilija Vučemilović koji je optužio ministra Tomu Medveda za veleizdaju prema hrvatskoj državi i hrvatskim braniteljima, tvrdeći da se predstavnike branitelja na sastanak zove kao korisne budale kako bi samo potvrdili kninski protokol oko kojeg su se unaprijed dogovorili političari.

Nakon Ministarstva hrvatskih branitelja, jučer su dvije braniteljske udruge osudile istup čelnika veterana Tigrova Ilije Vučemilovića.

A danas su ragirali i iz zajednice branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’. Priopćenje koje potpisuje njihov predsjednik Miljenko Filipović prenosi se u cijelosti:

“Nakon svega što su Vlada pod vodstvom Andreja Plenkovića i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved napravili i rade za hrvatske branitelje, ali i za hrvatsku vojsku, policiju te cjelokupno hrvatsko društvo u ovim teškim i izazovnim vremenima (razorni potresi, pandemija COVID 19, migrantska kriza, itd…), nepravedno, nedopustivo i zlonamjerno je bilo koga prozivati veleizdajnicima.

Pojedinci, očito u funkciji nečijih političkih interesa, pred obilježavanje naše veličanstvene pobjedničke vojno-redarstvene operacije „Oluja“, žele unijeti nemir i podjele među hrvatske branitelje, ali i u cjelokupnu hrvatsku javnost. U posljednjoj izjavi, ponavljajući prijetnje da će ,,istjerati King Konga“, što smo posljednji put čuli kad se usvajao sramotni ,,Lex Perković”, g. Vučemilović se razotkrio i za čije političke interese djeluje.

Mi hrvatski branitelji, u zajedništvu s našim narodom, naše dane ponosa i slave, važne obljetnice trebamo dostojanstveno i uz zajedništvo obilježavati, a prije svega radi naših suboraca i prijatelja kojih više nema među nama te kojima uvijek moramo iskazati pijetet i nikada ih ne zaboraviti”, poručuju iz Zajednice branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’, piše RTL.

Snimka burnog sastanka ministra Medveda s braniteljima! Suborac ga optužio za – veleizdaju države

Ministarstvo branitelja o snimanju sastanka Medveda i veterana: Sramotno

Dr. Vukušić: Što je sve “veleizdajnik” Medved uspio sprovesti unatoč jasnim signalima iz Bruxellesa

Vučemilović ne odustaje, poručio Medvedu: Sve ću objaviti! Tjerali su zeca, ali, kao što je netko rekao, sada će istjerati King Konga

Share This Article