25 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Veliki navijač Hajduka ostvario san: Poslušajte pjesmu Alena Vitasovića o voljenom klubu

Veliki navijač Hajduka ostvario san: Poslušajte pjesmu Alena Vitasovića o voljenom klubu

Jedan od najpoznatijih istarskih glazbenika Alen Vitasović snimio je pjesmu ”Lipo ime Hajdukovo”. Poznati pjevač veliki je navijač Hajduka, a sada mu se ostvarila želja da snimi pjesmu o klubu za koji navija cijeli život.

To što je legendarni Istranin, u regiji u kojoj je mnogo navijača Hajduka, od rođenja hajdukovac, zasluga je njegova oca.

”On je dvije i pol godine služio u mornarici u Lori, bio je i na brodu Galeb, pa je zavolio Hajduk i tu ljubav prenio na mene. U temelje naše kuće koju je izgradio 1974. godine, kad je Hajduk bio najjači u povijesti, ugravirao je za mene najjači sastav Hajduka svih vremena, što je i dandanas vidljivo: Katalinić, Đoni, Rožić, Holcer, Buljan, Peruzović, Mužinić, Oblak, Jerković, Žungul i Šurjak”, otkrio je za Slobodnu Dalmaciju.

”Kao što govori ova pjesma, cijeli život sam volio Hajduk, plakao i kleo, ali ga nikad nisam izdao. Bio sam u više navrata gledatelj na Poljudu i, evo, sada sam napokon dočekao da kročim na teren, gdje smo snimili dio spota. Zahvaljujem upravi stadiona koja mi je to omogućila. Stvarno sam bio sretan kao malo dijete. Uspio sam vidjeti i unutarnji dio stadiona i sve pehare, što je neopisiv osjećaj. Sad živim za to da opet dođem na Poljud i pred 50.000 ljudi pjevam ovu pjesmu. Tko zna…”, poručio je Vitasović za splitski dnevni list, prenosi Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike