18.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Novi potez princa Harryja nitko nije očekivao! U tajnosti je godinu dana...

Novi potez princa Harryja nitko nije očekivao! U tajnosti je godinu dana radio na projektu kojim ponovno šokira obitelj

Princ Harry je prema pisanju svjetskih medija napisao memoare o svom životu u kraljevskoj obitelji, a knjiga bi na police knjižara diljem svijeta mogla stići i prije Božića ove godine. Daily Mail prenosi kako je princ Harry na knjizi u tajnosti radio godinu dana, a prava je prodao jednoj velikoj američkoj izdavačkoj kući.

Na svojim memoarima radi i s piscen iz sjene J. R. Moehringerom, inače književnikom nagrađenim Pulitzerom. Prvi draft knjige je već navodno gotov. “U intimnim i emotivnim memoarima jedne od najutjecajnijih figura na svijetu, princ Harry će po prvi put otkriti iskustva, detalje iz svog života, pobjede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život”, stoji u priopćenju izdavačke kuće.

U objavi stoji i kako je Harry pisao o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku te o brojnim detaljima iz svog života o kojima dosad nije pisao.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle su početkom prošle godine šokirali kraljevsku obitelj kada su odstupili od svih dužnosti i preselili se u SAD, a u ožujku ove godine su još jednom šokirali njegovu obitelj i to intervjuom koji su dali poznatoj voditeljici Opri Winfrey, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike